Kundserviceportal

Namn krävs.
E-postadress krävs.
Ogiltig e-post adress
Vi behöver ett svar.
Liquid error: undefined method `gsub' for nil:NilClass

Val av låscylinder

Anna Hagström May 16, 2016 11:07AM CEST

Hej!
Vi har köpt en ny ytterdörr med låshus ASSA 2002 förmonterat. Hur vet jag vilken cylinder jag ska beställa till, eller är det fritt val?
-Vi har andra lås som vi vill kunna använda samma nyckel till (nyckelnummer börjar på OFG)
-Vi vill bara ha vred på insidan och nyckelhål samt trycke på utsidan (dvs inget nyckelhål på insidan och ingen plåt mellan nyckelhål och trycke på utsidan)
MVH / Anna

Up 0 betygsatt Down
Kundservice May 17, 2016 10:16PM CEST United Commerce Agent

Hej Anna,

Om du väljer en av följande behörssatser (se http://www.if-sakerhet.se/search?q=behörssats), får ni alla delar ni behöver för att få ett komplett och godkänt ytterdörrlås.

Observera att för att få en godkänt låsenhet (som krävs av försäkringsbolaget), måste du ha ett lås med bortasäker låsning, vilket ASSA 2002 med tillhörande behörssats erbjuder. Detta innebär dock att ni kommer att ha både ett vred och en låscylinder på insidan. (Det finns inga godkända lås utan låscylinder på insidan.)

Observera även att ovanstående behörssatser kommer med dem nya, godkända d12-låscylindrarna, som inte är kompatibla med ASSAs gamla, icke-godkända låscylindrar i 700-serien (nycklar som börjar med OFG). Det är möjligt att manuellt sätta ihop alla delar i en behörssats med låscylindrar i 700-serien och lika låsning, men det blir en dyrare och sämre lösning. Vi rekommenderar därför att ni uppgraderar till d12-serien (och eventuellt byter ut de andra lås istället), det blir som sagt både bättre och billigare!

Hör gärna av dig om du har ytterligare frågor.

Med vänlig hälsning,
/Marc

Liquid error: undefined method `gsub' for nil:NilClass

Kontakta oss

info@arnewid.se
http://assets2.desk.com/
false
desk
Laddar
sekunder sedan
en minut sedan
minuter sedan
för en timme sedan
timmar sedan
en dag sedan
dagar sedan
angående
false
Ogiltiga tecken funna
/customer/sv/portal/articles/autocomplete