Kundserviceportal

Passar rattlås MegaLock i min bil?

Senaste uppdateringen: Dec 06, 2017 07:43PM CET

Allmänt

Eftersom det är omöjligt att hålla koll på hundratals bilmodeller och flera gånger så många rattar som lanseras varje år, har vi tagit fram följande allmänna specifikationer för Megalock Twin och Megalock Standard. Om din ratt ligger inom dessa mått kommer Megalock rattlåsen att passa.

Megalock Twin
Rattkryckan MegaLock Twin passar de flesta bilar, observera dock att för Megalock Twin kan rattkransen inte vara bredare är 3,5 cm. Man trär då den gula bygeln över rattböjen på vänster sida av ratten så att det svarta handtaget pekar uppåt vänster. Man kan också sätta kryckan så att den innefattar själva multifunktionspanelen på väster sida, om den inte överstiger ca 8,0 cm i bredd. 

Megalock Standard
Rattkryckan MegaLock Standard passar alla bilar, även bilar med kraftigare ratt, till exempel multifunktionsratt, och syns tydligt från utsidan.Rattkryckan ska monteras över ratten med det svarta handtaget pekande uppåt åt höger. Öppna genom att vrida nyckeln 3/4 varv åt höger. Dra isär tills de gula bågarna sitter stadigt runt ratten. Lås genom att vrida nyckeln 3/4 varv åt vänster. Denna rattkrycka kan monteras tvärs över ratten om så önskas. Annars monteras den så att den täcker en eller flera "ekrar".
 

Specifika bilmodeller

BMW X5
BMW X5 har en exceptionellt kraftig ratt, därför fungerar MegaLock Twin inte. MegaLock Standard ska dock fungera.

BMW multifunktionsratt
Både MegaLock Standard och MegaLock Twin passar till BMW multifunktionsratt.

VW Golf multifunktionsratt
Både MegaLock Standard och MegaLock Twin passar till Golf GTI multifunktionsratt.

Kontakta oss

info@arnewid.se
http://assets3.desk.com/
false
desk
Laddar
sekunder sedan
en minut sedan
minuter sedan
för en timme sedan
timmar sedan
en dag sedan
dagar sedan
angående
false
Ogiltiga tecken funna
/customer/sv/portal/articles/autocomplete