Kundserviceportal

Varför rekommenderar If SmartDNA

Senaste uppdateringen: Nov 03, 2017 09:34AM CET
If vill gärna informera våra kunder om märkDNA i allmänhet, och vi vill göra det enkelt för våra kunder att få tag i märkDNA produkterna. If, precis som Polisen, rekommenderar både SmartWater, SmartDNA och SelectaDNA. Rent polistekniskt är alltså alla tre produkterna likvärda.

If har valt att lyfta fram produkten från SmartDNA eftersom vi har haft ett gott samarbete med dem sedan flera år tillbaka, bl.a. används deras produkter för stöldskyddsmärkning i alla nya BMW bilar, dem har installerat DNA-duschar i guldsmedsbutiker och deras produkter används av många företag och föreningar. Att erbjudandet är attraktivt är förstås också viktigt. SmartDNA kostar mer än andra produkter per förpackning, men det är också en drygare produkt. Det räcker till 400 märkpunkter, och vi ser gärna att förpackningen räcker för att även märka bilar, cyklar, båtar (och motorer), gräsklippare, trädgårdsmöbler och andra stöldbegärliga ägodelar. Även till sommarstugan om sådan finns.

Vad gäller premierabatter är utrymmet för inbrottskostnader mycket litet faktiskt. Inbrott står för ganska få skador, om man jämför med t.ex. vatten- eller brandskador, som dessutom kostar betydligt mer per skada. Det största skadan med inbrott är nog ändå att känslan av trygghet förstörs för vår kund, och det kan ta lång tid att återställa. Dessutom blir det en massa andra besvär efter ett inbrott och som tar en hel del tid. Kan man skydda sig mot detta genom någon eller några förhållandevis enkla och rimliga åtgärder så är jag övertygad om att många också uppskattar att vi informerar om det och tar fram erbjudanden från våra partners. Det står dock den enskilde fritt att införskaffa skadeförebyggande utrustning eller inte.

Kort om SmartDNA
SmartDNA är framställt i en av världens främsta DNA laboratorier i USA (Applied DNA Sciences) och bolaget är leverantör till amerikanska försvaret (US Army). I Sverige har SmartDNA ett mycket nära samarbete med Polisen och försäkringsbolagen (If, Moderna Försäkringar) och är leverantör till Guldfynd, BMW, VW, Vattenfall, EON, Svensk Bevakningstjänst, Plåtslagarna riksförbund, Eskilstuna Kommun med flera.

Köp SmartDNA i If Säkerhetsbutik.

info@arnewid.se
false