Frågor om Multistarter

Senaste uppdateringen: Apr 11, 2017 10:05AM CEST
1. När man laddar Multistartern, vilken kopplar man in först, nätadaptern eller Multistarten?

*Svar: spelar ingen roll

2. När Multistartern är fulladdad, vad kopplar man ur först, nätadaptern eller Multistartern?

*Svar: Det spelar ingen roll

3. I produktbeskrivningen står att Multistartern kan användas till fordon upp till 5 liter. På min startkabel(den röda) kan man läsa att de får användas till fordon på högst 2 liter. Hur går detta ihop? Jag vill ha en startkabel som klarar fordon på 5 liter, för ingen vet när eller vilken bil jag köper, ej heller vilket fordon som behöver hjälp.

*Svar: Det är ett tryckfel på kabeln. Den klarar 5 liters också, tom större motorer än 5 liters. Vi har bara haft en kabel hela tiden.

4.När Multistartern är inkopplad för starthjälp till fordon står inget om trycka in Power Switch.

*Svar: När startkablarna är kopplade till fordonet så sker en sluten krets och starthjälpen aktiveras av sig själv.

info@arnewid.se
http://assets1.desk.com/